Home > General > Dia clau

Dia clau

26/10/2017

La darrera sessió dibuixava comportaments de més a menys. Tot i un bon inici de dia, les borses europees capgiraven a la baixa en el segon compàs del dia. La sessió d’ahir servia als inversors per consolidar nivells en espera de nous catalitzadors per al mercat. A part, la jornada d’avui presenta la compareixença del BCE així com la presentació de resultats de força companyies. Amb aquest escenari, la divisa europea patia certa apreciació que novament la situava per sobre dels 1,18 dòlars americans. Pel que fa al selectiu del país veí, l’IBEX-35 registrava lleugeres caigudes amb la notícia que Puigdemont es negava a acudir al Senat per defensar les al·legacions de l’aplicació de l’article 155. Pel que fa a Wall Street, també mostrava to vermell al tancament europeu.

Categories: General Tags: