Home > General > En espera del BCE

En espera del BCE

25/10/2017

Demà tindrem una de les cites més esperades de la setmana. Per una banda, el dia vindrà carregat de resultats corporatius a ambdues bandes de l’Atlàntic, per tant, podríem veure certa volatilitat en valors concrets. Per altra banda, el mercat també espera que el BCE anunciï l’inici d’una reducció en la compra d’actius a partir de desembre. Probablement el primer pas sigui reduir la compra a la meitat acompanyant-la d’un allargament en la duració del programa. Pel que fa a la darrera jornada de cotització, els parquets europeus mantenien l’estabilitat amb comportaments plans. En el cas dels EUA, l’obertura no diferia excessivament d’Europa i veiem els índexs de referència decantar-se per les compres.

Categories: General Tags: