Home > General > Festiu nord-americà

Festiu nord-americà

21/02/2017

Els mercats de renda variable europea registraven un bon inici de setmana. Tot i que no veiem moviments excessivament alcistes, els principals selectius es mantenien en positiu a falta de referències a l’altra banda de l’Atlàntic. Donat que es tractava del Dia dels Presidents, els Estats Units d’Amèrica es mantenien tancats durant la jornada d’ahir. Per aquesta setmana, les principals referències macroeconòmiques seran la publicació dels PMI de l’Eurozona, a part, també veurem la publicació dels darrers actes de la Fed juntament amb força publicacions corporatives a les quals estarem atents. Sense deixar el món corporatiu, Banc Popular s’estrenava amb nou president, no obstant això, aquest fet no era suficient perquè l’entitat tanqués amb comportament positiu.

Categories: General Tags: