Home > General > Reduint la pujada setmanal

Reduint la pujada setmanal

18/02/2017

A no ser que puguis veure les teves accions, caure en un 50% sense que et doni un atac de pànic, no hauries d’invertir en el mercat borsari. Aquesta afirmació que feia Warren Buffet intentava incidir en la volatilitat dels mercats de valors. I és que, quan decidim invertir en una companyia, hem de ser conscients que existeixen riscs de caiguda. Quant als parquets de renda variable europea, durant la sessió de divendres veiem registres lleugerament a la baixa. En una jornada amb poques referències macroeconòmiques de rellevància, els mercats de divises dibuixaven pocs moviments. En el cas de les commodities, els dubtes que l’acord entre els països OPEP es prorrogui feia cotitzar el petroli a la baixa. De cara a la pròxima setmana, seguirem amb moltes publicacions de resultats corpo- ratius. Bon cap de setmana a tots.

Categories: General Tags: