Home > General > Lleugera correcció

Lleugera correcció

17/02/2017

Les borses europees es prenien un dia de descans. Cal tenir en compte que això succeïa després que a la sessió de dimecres passat els principals mercats intentessin tocar màxims de l’any. Aquest moviment també coincidia amb el comportament lleugerament negatiu dels índexs a Wall Street. Amb poques referències macroeconòmiques a la jornada d’ahir, la dada de peticions setmanals d’atur no era suficient per engrescar la renda variable. Les peticions setmanals se situaven per sota de 239.000 davant les 245.000 esperades. El petroli seguia ancorat en els 55 dòlars per barril. Mentrestant, l’or girava a l’alça lleugerament per sobre dels 1.240 dòlars. Quant als resultats corporatius, durant el dia d’avui s’examinaran algunes companyies, com ara Capgemini, Cellnex i Pandora, entre d’altres.

Categories: General Tags: