Home > General > Bona arrencada

Bona arrencada

14/02/2017

Els nous màxims de Wall Street recolzaven el bon comportament europeu. Així doncs, els principals selectius de la zona euro tancaven una sessió predominada per les compres dels inversors. L’únic parquet que quedava lleugerament endarrere era el FTSE100 anglès. Una correcta dada d’Àsia que marcava un creixement interanual del +1% entre octubre i desembre del darrer any 2016 animava un bon inici de setmana i una sessió tenyida de verd. La divisa europea es depreciava molt lleugerament, tocant els 1,06 euros per dòlar. Aquests nivells se situen molt a prop dels mínims dels darrers anys. En aquest sentit, haurem d’estar atents a la compareixença que durà a terme la presidenta de la FED, Janet Yellen, davant del con­grés i el senat dels EUA.

Categories: General Tags: