Home > General > Torna Janet Yellen

Torna Janet Yellen

15/02/2017

Les borses europees seguien en la tònica lateral mostrant registres mixtos als principals selectius. En l’àmbit corporatiu, un dels esdeveniments més rellevants es desenvolupava al sector automobilístic. PSA, propietària de diverses companyies automobilístiques, admetia negociacions amb el gegant General Motors per a l’adquisició de l’alemanya Opel. En un àmbit més global, en els parquets de renda variable, tot i que es tractava d’una jornada amb diverses referències macroeconòmiques, la mirada estava posada en la compareixença de Janet Yellen, presidenta de la Reserva Federal dels Estats Units, davant del Congrés. Amb el seu discurs, en què deixava entreveure que la pujada de tipus no podia esperar gaire més temps, la divisa nord americana s’apreciava i se situava a 1,0575 dòlars per euro.

Categories: General Tags: