Home > General > Inversió a llarg termini

Inversió a llarg termini

11/02/2017

Com diu el famós inversor Warren Buffett, inverteixi sempre a llarg termini. I és que per a la major part dels inversors no professionals, el llarg termini és el més adequat. Mentre que les cotitzacions i valoracions de les companyies a curt termini tendeixen a ser poc fiables per determinar si una empresa és bona o no, l’augment del termini tendeix a indicar el valor real. Pel que fa a aquesta setmana en els mercats de renda variable europea, la volatilitat ha estat la predominant. La incertesa política que remou Europa dona pas a tancaments mixtos. En canvi, als EUA, tot i tenir cert neguit polític amb el nou president, Donald Trump, els principals índexs de Wall Street tornen a marcar nous màxims històrics. Amb la publicació de resultats, empreses capdavanteres del sector dels videojocs com Activision Blizzard o Ubisoft pujaven un 16% i 10%, respectivament.

Categories: General Tags: