Home > General > Fregant el positiu

Fregant el positiu

09/02/2017

Els principals parquets de renda variable europea tancaven la sessió d’ahir fregant la barrera del positiu. En el cas de l’Eurostoxx, el FTSE-100 anglès o el CAC-40 francès mantenien lleugers repunts que no superaven el +0,50%, mentre que l’IBEX-35 o el selectiu alemany es mantenien tenyits de vermell. Les vendes en els mercats borsaris eren provocades en part per la desinversió que s’ha generat en els mercats de renda fixa. L’actual situació de tensió política europea, juntament amb les contínues polítiques implantades per la presidència dels EUA, desestabilitzaven els parquets. A part, amb molt poques dades macroeconòmiques per animar el mercat, l’aversió al risc creixia i les primes de risc d’alguns països de la zona euro augmentaven. Al tancament europeu, Wall Street lluitava per mantenir el to positiu.

Categories: General Tags: