Home > General > El que en la borsa saben tots, no m’interessa

El que en la borsa saben tots, no m’interessa

08/02/2017

Com deia el famós inversor André Kostolany, el que en la borsa saben tots, no m’interessa. El significat de la frase recau en el fet que quan tot el món coneix una informació i la interpreta de manera similar, el mes probable és que el mercat ja l’hagi descomptat. Per tant, el que hem de procurar és anticipar-nos al que el mercat no ha vist. Quant a la sessió d’ahir, els mercats de renda variable europea tancaven amb un lleuger to verd. Selectius com l’Ibex-35 o el francès CAC40 lluitaven per mantenir-se positius. Els canvis que proposa la campanya política francesa fan remoure l’estómac dels inversors després d’haver patit l’any anterior fets inesperats com el Brexit o l’elecció del nou president nord-americà. En aquest context, la divisa europea es desinflava cap a nivells d’1.065 euros per dòlar. Quant al barril Brent, el preu del petroli es mou horitzontal des d’inici d’any voltant els 55 dòlars.

Categories: General Tags: