Home > General > Registres a la baixa

Registres a la baixa

24/01/2017

Aquest cap de setmana, Donald Trump realitzava la presa de possessió com a nou president dels Estats Units. Els missatges proteccionistes llançats pel nou president propiciaven que la cotització del dòlar americà respecte a l’euro es depreciés. En conseqüència, l’euro s’apreciava fins a superar els nivells d’1,07 euros per dòlar. En aquest context, els principals mercats de renda variable europea tancaven la primera sessió de la setmana amb comportaments negatius que fregaven el -1%. En una jornada amb escasses referències macroeconòmiques per als mercats, els sectors més castigats eren els de salut, energies i el financer. Demà es donarà el tret de sortida a la presentació de resultats del sector financer espanyol. A part, divendres tin­drem la principal referència de la setmana: la dada provisional de PIB als EUA en el quart trimestre del 2016.

Categories: General Tags: