Home > General > Waiting for a Sunny Day

Waiting for a Sunny Day

21/01/2017

Ahir divendres vaig tenir al cap tot el dia una coneguda cançó d’Eric Clapton del 2002: Waiting on a Sunny Day. Esperant una mica de sol per poder gaudir de tota la neu que hem rebut a Andorra i esperant la investidura del president dels Estats Units, Donald Trump (a les 18 h, hora nostra). A diferència de les darreres sessions, tant els mercats europeus com els mercats americans reprenien la tendència positiva. A Europa el sector financer va cotitzar en positiu amb un Deutsche Bank que sumava prop d’un 2%. Quant a divises, l’eurodòlar es romania força quiet, entorn de l’1,068. Destacar que el bo del govern americà (Treasury 10y) incrementava el seu rendiment fins al 2,50%. (Això vol dir que baixava el seu preu). S’ha d’estar atents aquesta setmana, ja que són nivells im­portants. Us mantindrem informats. Bon cap de setmana a tothom.

Categories: General Tags: