Home > General > Recuperant el mal comportament de dilluns

Recuperant el mal comportament de dilluns

25/01/2017

La darrera sessió de cotització en els principals parquets de renda variable europea servia per recuperar el mal registre del primer dia de setmana. Així com dilluns la banca era un dels sectors que pitjor es comportava, la jornada d’ahir eren dels valors que recolzaven el bon comportament dels índexs. Els repunts europeus s’atribueixen en part a la sentència del Tribunal Suprem del Regne Unit, que obliga al parlament Britànic a decidir sobre si finalment s’executa el Brexit. En el cas dels EUA, les accions de Donald Trump sembla que no s’aturen. Després de trencar l’acord comercial del Pacífic, en un afany de donar força a la política proteccionista, el nou president insta les companyies a produir dins els Estats Units a canvi de reduccions fiscals. Haurem de veure com evoluciona tot plegat.

Categories: General Tags: