Home > General > Tarannà baixista

Tarannà baixista

20/01/2017

Ja han parlat els bancs centrals, tant la Reserva Federal americana com el Banc Central europeu. Del costat americà, la Janet Yellen va comentar que l’economia americana era suficientment forta com per poder assumir diferents apujades de tipus d’interès. Missatge de Fortaleza econòmica. Per la part europea, Mario Draghi va comentar que                 seguien amb el push monetari fins que hi hagi sig-               nes clars de recuperació. També va comentar que es començava a veure l’arribada d’inflació. En aquest context, els mercats van tancar lleugerament a la baixa. Quant a divises, cal destacar que el dòlar recuperava part de la fortalesa perduda els darrers dies. El preu del cru va repuntar lleugerament. Avui dia 20, destacar que és el dia de la investidura de Donald Trump.

Categories: General Tags: