Home > General > Una jornada mixta

Una jornada mixta

19/01/2017

Denominem la sessió d’ahir com a mixta ja que alguns mercats europeus van tancar en positiu i altres en negatiu. A les sis de la tarda (hora andorrana) els mercats americans cotitzaven amb una tendència similar a Europa. No hi va haver cap rumb marcat. L’or i el ien no van seguir sumant jornades en positiu i van acabar revertint la tendència. L’eurodòlar cotitzava prop d’1,068. La divisa ianqui s’apreciava lleugerament respecte de l’euro. Es van donar a conèixer dades d’inflació: sembla que es va consolidant un increment del cost de la vida als Estats Units. Van seguir pesant sobre el sentiment inversor les preocupacions sobre el Brexit i les polítiques a aplicar per part de Trump. A la tarda (a les tres a Nova York) hi va haver un discurs de la presidenta de la Fed i avui parlaran els bancs centrals europeus. Us mantindrem informats a l’edició de demà.

Categories: General Tags: