Home > General > En espera de Trump

En espera de Trump

12/01/2017

Ahir a les 17 hores s’iniciava la primera conferència del president electe nord-americà. Abans de la conferència, les expectatives eren que Trump transmetés un missatge pro-creixement. Tota la informació rellevant sobre el missatge es comentarà a l’article que es podrà llegir divendres al matí. Després dels primers compassos del discurs i a tancament de mercat europeu, els principals índexs van començar a desinflar-se. Dels mercats europeus, el selectiu espanyol registrava un dels pitjors comportaments. El sector financer era un dels més perjudicats, amb pesos pesants com el BBVA cedint més d’un 3%. Part important del negoci de BBVA ve de Mèxic (el peso mexicà està depreciant-se) i de Turquia (la inestabilitat turca ha submergit la lira a depreciacions contínues, des de principi d’any estaríem parlant de baixades del 10% respecte de l’euro). El bo del govern americà (Treasury 10 anys) avançava en preu i retrocedia en Yield. El rendiment se situava en el 2,37%.
Demà, més!

Categories: General Tags: