Home > General > Jornada de poques variacions

Jornada de poques variacions

11/01/2017

Igual que la jornada de dilluns, els mercats van anar recuperant el terreny perdut per tancar quasi plans l’Ibex-35 i l’Eurostoxx50, i lleugerament positius la resta d’europeus. A les 6 de la tarda (Andorra time) els mercats americans pujaven quasi un 0,30% (Dow Jones Industrial i S&P 500). El petroli (referència Brent) va seguir perdent posicions. Va perdre el nivell de 55 dòlars per Barril i se situava entorn el 54,31. Quant a la divisa eurodòlar, cap moviment a destacar, cotitzant als voltants d’1,057. De les poques xifres que es van donar a conèixer podríem destacar les xifres d’inflació de preus de desembre de la Xina, que van sortir positives                   (es va pujant). Aquesta xifra seduïa principalment les empreses de matèries primeres. Per exemple el conjunt de les accions mineres de l’Stoxx Europe 600 van pujar un 2,8%, assolint nivells màxims des de desembre del 2013. Dins del món dels actius conservadors de referència destacar que el Bono del govern alemany (Bund 10y) romania bastant invariant, amb un rendiment del 0,28% i el bo del govern americà (Treasury 10y) se situava en el 2,38%.

Categories: General Tags: