Home > General > Presa de beneficis generalitzada

Presa de beneficis generalitzada

13/01/2017

Tal com vam prometre ahir destaquem les principals línies del discurs del president Trump. Va comentar: (i) que es desvincularà de la gestió de les seves empreses que seran dirigides per 2 dels seus fills, (ii) que no ha tingut cap relació amb el govern rus que permeti xantatge per part de Putin, (iii) que derogarà l’Obamacare (impacte negatiu al sector farmacèutic) i (iv) que no abandonarà el projecte de construir un mur amb la frontera mexicana. Cal destacar que tant el tancament americà de dimecres com la sessió d’ahir van ser força negatius per al sector farmacèutic. Les divises s’han vist força alterades, especialment divises com el peso mexicà. La lliura esterlina respecte al dòlar americà va festejar amb els mínims dels darrers 31 anys. En canvi, els més beneficiats de la jornada eren sectors cíclics com les empreses de luxe Swatch (+5%), Richemont (+8%) o LVMH (+1,80%). L’or i el petroli també formaven part del grup d’actius alcistes. A destacar també el fabricant d’automòbils FIAT, que es va desplomar prop del 16% acusat de mentir sobre les emissions (dieselgate). Fins demà!

Categories: General Tags: