Home > General > Pla a l’inici de setmana

Pla a l’inici de setmana

15/11/2016

La setmana passada va tenir lloc una de les cites més esperades de l’any: les eleccions presidencials dels EUA. De manera sorprenent (tot i que cada vegada sorprengui menys que les enquestes no representin la realitat) Donald Trump va guanyar les eleccions presidencials. A partir de la notícia, els mercats es van tornar novament volàtils, però van trencar la previsió inicial de caigudes generalitzades. L’índex S&P 500 mostrava un comportament a l’alça a tancament setmanal, del 3,80%, així com el Dow Jones, superior al 5%. Mentrestant, les publicacions de resultats empresarials estan a punt de donar-se per finalitzades. Es registren més publicacions positives que negatives. Aquesta setmana, a l’Eurozona es veurà la revisió del PIB del tercer trimestre. Als EUA, preus, activitat i consum.

Categories: General Tags: