Home > General > Mal final de setmana

Mal final de setmana

12/11/2016

El darrer dia de cotització setmanal tancava amb mal regust de boca. El positivisme post-Trump quedava per tant en un simple intent d’eufòria que finalment no es materialitzava. Tot i que alguns dels principals índexs de renda variable europea tancaven amb un còmput acumulat positiu, en el cas del selectiu espanyol la banca castigava per acabar registrant rendiments a la baixa. Els mercats de valors no van ser els únics que patien moviments destacats. Per exemple, en el cas del bund alemany en la seva referència a 10 anys, els rendiments ja superaven el 0,30% positius. L’actiu refugi per excel·lència marcava rendiments lleugerament a la baixa. En el mercat de divises l’euro apuntalava nivells inferiors a l’1,10 contra la divisa nord-americana. Després d’una setmana agitada en els mercats us desitgem bon cap de setmana.

Categories: General Tags: