Home > General > Planor generalitzada

Planor generalitzada

16/11/2016

Els principals índexs de renda variable europea tancaven durant la darrera sessió de cotització amb lleugeres pujades que no superaven l’1%. Després de les turbulències provocades amb la victòria de Donald Trump als Estats Units, els mercats de valors afluixaven i marcaven una menor volatilitat. De la mateixa manera, les dades macroeconòmi­ques publicades a l’Eurozona es mantenien lleugerament per sobre de l’esperat registrant un PIB creixent a ritmes de l’1,6% anual davant de l’1,1% estimat pel con­sens. Pel que fa al mercat de divises, veiem com l’euro continuava la seva depreciació respecte a la referència nord-americana. Els majors repunts de la jornada venien de la mà del petroli: el descens d’inventaris publicats als EUA ajudaven el barril de Brent a superar els 46 dòlars.

Categories: General Tags: