Home > General > En espera de la setmana clau

En espera de la setmana clau

05/11/2016

La major part dels índexs de renda variable europea tancaven en negatiu durant la jornada d’ahir. El còmput setmanal de les borses de la zona euro acumulaven una pèrdua al voltant del -4%. L’escenari ­polític seguia creant incertesa. A part, també veiem el mal comportament del cru, justificat per la filtració de la presumpta negativa d’Aràbia Saudita a la congelació de producció de petroli si Iran es desmarca de l’acord. Tot i això, els índexs de referència de Wall Street mantenien el to positiu a tancament europeu. La dada d’atur dels Estats Units publicava en línia amb l’esperat. Els nivells de 4,9% d’atur durant el mes d’octubre repuntaven lleugerament davant el 5% anterior. Igualment, les bones dades laborals d’Amèrica del Nord no aïllen els dubtes davant la propera setmana amb les eleccions a la presidència el proper dia 8 de novembre.

Categories: General Tags: