Home > General > Signe mixt

Signe mixt

04/11/2016

Els mercats de renda variable europeus tancaven la jornada de dijous amb signes mixtos. Tot i que els comportaments segueixen sent dèbils, els mercats frenaven les caigudes generalitzades que acumulaven des de l’inici de setmana. Les eleccions presidencials dels EUA centren tot el focus d’atenció. A tan  sols uns dies de les votacions, els sondejos estan més ajustats que mai. D’alguna manera, aquest fet podria fer que veiéssim volatilitat fins a dimarts vinent. D’altra banda, sortint del terreny polític, la dada positiva que llevava el mercat europeu provenia de la Xina. El PMI compost (Caixin) publicava nivells de 52,9 davant els 51,4 anteriors. De la mateixa manera, a Espanya, l’atur registrat va augmentar durant l’octubre en 44,7 mil persones davant les 77 mil que s’estimaven. Avui la dada de més re-llevància serà l’atur als EUA.

Categories: General Tags: