Home > General > Dia clau

Dia clau

08/11/2016

La setmana passada va destacar pel mal comportament dels mercats de renda variable a nivell global. El còmput acumulat de la major part dels índexs europeus registrava caigudes superiors al                  -3,5%. De la mateixa manera,  (encara que van aguantar una mica millor el tipus) les borses de Wall Street es van tenyir de vermell de dilluns a divendres. Aquest repunt de volatilitat i inestabilitat que hem estat observant s’explica en bona mesura pels últims moviments de la política americana. Els darrers sondejos publicats donaven possibilitats a Donald Trump i reduïen la seva diferència contra Hillary Clinton. En aquest ajust entre els candidats va contribuir la reobertura del cas dels correus electrònics per part de l’FBI. Aquesta setmana l’iniciàvem sabent que l’FBI donava per tancat el cas. Avui sortirem de dubtes amb les eleccions. Mentrestant, l’economia segueix el seu curs. Ahir, tancàvem en positiu.

Categories: General Tags: