Home > General > Xina s’endú el mercat

Xina s’endú el mercat

14/10/2016

La darrera jornada de cotització en els mercats de valors europeus va estar tenyida de vermell. De bon matí, ja amb les actes de la Fed publicades i amb el compte enrere amb la possible pujada de tipus als EUA, la dada que procedia de la Xina sorprenia negativament i presagiava una sessió a la baixa. La balança comercial xinesa publicava per sota de l’esperat. De la mateixa manera, les exportacions en taxa interanual veia una retrocessió del -10% davant el                      -3,3% que preveia el consens i el -2,8% anterior. Al país veí, l’IBEX-35 corregia principalment degut als sectors de materials i financers. El Banc Popular encapçalava les caigudes, arribant a superar el -7% negatiu. El cas nord-americà no era una excepció. Des de l’obertura, Wall Street acompanyava el mal comportament europeu i tancava així una jornada per a l’oblit.

Categories: General Tags: