Home > General > Bon tancament de setmana

Bon tancament de setmana

15/10/2016

La darrera jornada de cotització en els principals mercats de renda variable europea va tancar amb bons repunts a l’alça. Dijous passat, la dada procedent de la Xina espantava el mercat fent-lo tancar amb força a la baixa. No obstant això, ahir, una nova notícia tranquil·litzava els inversors. D’acord amb les dades publicades abans d’obrir els selectius europeus, la inflació de la Xina repuntava durant el mes de setembre sis dècimes fins a l’1,9% davant l’1,6% estimat. Aquest fet permetia impulsar l’Eurostoxx50 per sobre dels 3.000 punts, el Ftse, 100 per sobre dels 7.000 punts, i l’IBEX-35, sobre els 8.700 punts. La borsa espanyola aconsegueix així tancar la setmana en verd. El sector financer alçava el vol amb algun dels valors bancaris per sobre del +3% positiu. Bon cap de setmana a tots.

Categories: General Tags: