Home > General > Mercats sense direcció

Mercats sense direcció

13/10/2016

Semblava que els mercats també volien celebrar el 12 d’octubre, Dia de la Hispanitat, amb tots els mercats europeus tenyits de vermell, excepte el verd del selectiu espanyol, encara que aquest verd cada minut perdia més intensitat. L’impuls a l’IBEX venia de la mà de de Repsol i dels bancs, liderat pels grans. Per la seva banda, la petroliera espanyola cotitzava els seus màxims de l’any i ja acumula una revalorització del 30%. Per la seva banda, la resta de places del vell continent es veien castigades després de conèixer les actes de l’última reunió de la FED, claus ja que estem en un moment sensible respecte a quan serà la pròxima pujada dels tipus d’interès. De moment, les probabilitats aposten per un 67% que sigui durant la pròxima reunió del mes de desembre.

Categories: General Tags: