Home > General > En terra de ningú

En terra de ningú

12/10/2016

La darrera jornada de cotització en els principals mercats de renda variable de la zona euro  deixava comportaments lleugerament a la baixa. L’obertura dels selectius va ser a la baixa, tot i que durant el segon compàs del dia semblava que els índexs aixequessin amb ganes, per situar-se així en terreny positiu. Finalment, tot quedava en l’intent i els mercats tancaven tenyits de vermell. Un dels justificants davant aquest comportament era l’obertura negativa amb la qual iniciava el dia Wall Street. Quant a matèries primeres, el suport del president de Rússia, Vladimir Putin, a l’acord dels països membres de l’OPEP sobre la congelació de producció de cru ajudava en la remuntada en el preu del cru durant la jornada de dilluns. No obstant això, aquest argument ja no era vàlid durant el dia d’ahir, mostrant rendiments negatius. A nivell corporatiu, Alcoa presentava resultats. La publicació a la baixa decebia els inversors, provocant que el títol caigués més d’un -10%.

Categories: General Tags: