Home > General > Inici de setmana en verd

Inici de setmana en verd

11/10/2016

La setmana passada va destacar per un fort moviment en la divisa anglesa. Les declaracions de la primera ministra sobre agilitzar el procés de ruptura entre el Regne Unit i Europa van seguir passant factura al GBP. Si és cert que el seu índex de referència és dels pocs positius aquest any (+12,5%), tot i això, la depreciació de la divisa ja ronda el 15%. Quant als bancs europeus, van frenar les caigudes a causa de la millor expectativa davant una possible rebaixa de la multa imposada a Deutsche Bank. Als EUA, vam veure l’S&P500 caure un -0,67% després de 3 setmanes seguides pujant. La dada d’ocupació publicava el divendres lleugerament a la baixa respecte al consens. L’estimació del 4,9% de taxa d’atur va ser superada pel 5% real. El rerefons és positiu atès que l’augment de població activa va justificar aquest comportament. De cara a aquesta setmana, les dades més rellevants seran les de preus i consum a Amèrica del Nord.

Categories: General Tags: