Home > General > A poc a poc i bona lletra

A poc a poc i bona lletra

03/09/2016

La referència que tots els inversors esperaven de la jornada d’ahir era l’informe oficial de treball dels Estats Units. La taxa d’atur durant el mes d’agost passat es publicava una mica per sobre de l’esperat (4,9% real versus 4,8% esperat). De la mateixa manera, la creació de treball sorprenia lleugerament per sota després de dos mesos a l’alça. En aquest cas, l’agost deixa 151.000 nous llocs de treball davant els 180.000 esperats pels analistes. No obstant això, els mercats de renda variable responien positivament i tancaven la setmana en verd. S’ha de tenir en compte que aquesta darrera publicació de l’America del nord pot disminuir la probabilitat d’una pujada de tipus per part de la Reserva federal el 21 de setembre. Bon cap de setmana!

Categories: General Tags: