Home > General > Inici de setmana mixt

Inici de setmana mixt

06/09/2016

La setmana passada ens va deixar un còmput positiu en la majoria dels parquets europeus. El sector bancari va ser un dels que es van anotar millor comportament i va tancar el mes amb pujades importants. Part d’aquestes bones notícies semblen derivar de la possible pujada de tipus d’interès als EUA, unes expectatives que van enfonsar-se després de la mala dada de PMI de dijous passat i unes dades d’atur lleugerament per sota del que s’esperava. No obstant això, el rebot agafa força i iniciem la setmana amb algun repunt a l’alça. Les cites més re-llevants seran, d’una banda, la publicació del PIB (final) del segon trimestre del 2016 i, de l’altra, la reunió de l’Eurogrup de dijous vinent. El consens no espera canvis en els tipus d’interès de referència fixats pel BCE.

Categories: General Tags: