Home > General > De més a menys

De més a menys

02/09/2016

Durant la jornada d’ahir les borses europees començaven el dia amb tendència positiva. No obstant això, durant la recta final del dia es desinflaven coincidint amb l’obertura de Wall Street i la cotització del preu del petroli a la baixa. En el cas del selectiu espanyol, l’IBEX-35 acumulava ja tres jornades en positiu i era dels pocs que tancaven la sessió d’ahir en verd. Avui tornarem a tenir una cita clau en la resolució de la investidura del president del país veí, on es preveu que no s’arribi a un acord i es convoquin així noves eleccions. A part, l’atenció als EUA la centrarà la publicació de l’informe oficial de treball, on coneixerem la taxa d’atur del mes d’agost. La dada anticipada d’ahir situava les peticions setmanals de subsidi una mica per sota de l’esperat.

Categories: General Tags: