Home > General > Indecisió als mercats

Indecisió als mercats

01/09/2016

Jornada mixta la d’ahir a les principals borses europees. Mentre l’índex alemany Dax30 tancava amb lleugeres caigudes, l’Eurostoxx50 ho feia pràcticament pla, i l’IBEX-35, amb pujades. El principal motiu que impulsava el selectiu espanyol seguia sent l’impuls del sector bancari. El president de Deutsche Bank deia ahir que “a Alemanya hi ha massa bancs” i algunes fonts asseguraven que el mateix banc havia mantingut reunions per una possible fusió amb Commerzbank. D’altra banda, demà tornarem a estar pendents de les publicacions a l’altra banda de l’Atlàntic. Després que el vicepresident de la Fed insistís que les dades d’ocupació d’agost influiran en la decisió del Banc Central d’apujar els tipus d’interès, la publicació d’aquesta informació durant la jornada de divendres centrarà l’atenció dels inversors.

Categories: General Tags: