Home > General > En espera del discurs de Yellen

En espera del discurs de Yellen

26/08/2016

En la jornada d’ahir els principals índexs europeus van registrar lleugers descensos. La dada macroeconòmica europea més important del dia era la confiança empresarial d’Alemanya, que va caure durant el mes d’agost fins als 106,2 punts davant els 108,3 punts del mes anterior, el nivell més baix des del desembre del 2014. Ara els mercats tenen els ulls posats en el discurs d’avui de Janet Yellen. En l’àmbit corporatiu, segons l’agència Bloomberg, Uber publicaria unes pèrdues estimades de 1.260 milions de dòlars en el primer semestre de l’any. La companyia, que ofereix un servei que vol revolucionar la mobilitat de les ciutats i acabar amb el servei tradicional del taxi, no aconsegueix beneficis. Tot i incrementar els ingressos, el 2015 va perdre almenys 2.000 milions de dòlars, i des del seu llançament fa 7 anys, 4.000 milions.

Categories: General Tags: