Home > General > Més probabilitats d’una pujada de tipus

Més probabilitats d’una pujada de tipus

27/08/2016

En la jornada d’ahir els principals selectius tornaven a tancar en positiu. Les paraules de la presidenta de la Reserva Federal, Janet Yellen, feien augmentar les probabilitats d’una pujada de tipus d’interès als Estats Units d’Amèrica en els propers mesos. Segons Yellen, amb les dades macro actuals, existeixen més arguments per a una pujada dels tipus. D’altra banda, el petroli també reaccionava amb pujades però, segons els experts, no ho feia per les paraules de Yellen, sinó perquè Iemen hauria enviat míssils a la petroliera estatal d’Aràbia Saudita Aramco. En l’àmbit espanyol, l’IBEX-35 recuperava els 8.600 punts i el Tresor Públic anunciava que la setmana que ve subhastarà deute a 3, 10, 15 i 30 anys.

Categories: General Tags: