Home > General > Pendents de la reunió de Bancs Centrals

Pendents de la reunió de Bancs Centrals

25/08/2016

En una jornada sense      referències macroeconòmiques destacades, els principals índexs europeus tancaven ahir en verd amb el suport, principalment, del sector bancari. No obstant això, les pujades no van ser destacables i els mercats resten en espera de la reunió anual de Bancs Centrals que comença avui mateix a Jackson Hole, als Estats Units d’Amèrica (EUA). El plat fort, però, vindrà demà divendres amb el discurs de Janet Yellen, la presidenta de la Reserva Federal dels EUA. En les seves paraules, els inversors esperen trobar pistes sobre una possible pujada de tipus d’interès en els propers mesos. En l’àmbit corporatiu, cal destacar el principi d’acord entre la Comissió Europea i el govern de Portugal per recapitalitzar amb 4.600 milions d’euros Caixa Geral de Depósitos (CGD), el banc més gran de Portugal.

Categories: General Tags: