Home > General > Els mercats segueixen baixant

Els mercats segueixen baixant

15/06/2016

Les borses europees tancaven la sessió d’ahir registrant per cinquè dia consecutiu caigudes en els seus principals parquets. El temor al Brexit pren cada cop més rellevància entre els inversors. La recent enquesta publicada per l’agència de research TNS mostra que el 47% dels britànics serien partidaris d’abandonar la Unió Europea, davant el 40% que preferiria quedar-s’hi. Aquest fet, sumat a la incertesa sobre les pujades de tipus que podria dur a terme la Fed, propicia que els fluxos es dirigeixin cap als actius refugi com l’or. De la mateixa manera, la cotització del bo alemany a 10 anys es veia apreciada i marcava per primer cop a la història rendiments negatius. Avui estarem atents a la reunió de la Reserva Federal als Estats Units, on Janet Yellen podria animar el mercat per aturar la sagnia.

Categories: General Tags: