Home > General > Els mercats respiren

Els mercats respiren

16/06/2016

Els mercats de renda variable de la zona euro registraven durant la jornada d’ahir un rebot superior a l’1% a la majoria de parquets. Tot i això, els analistes no consideren aquest canvi de direcció com a suficient per consolidar una tendència alcista. Per tant, serà important la resposta dels selectius davant la reunió que va tenir lloc als Estats Units per part de la Reserva Federal. El mes passat el consens no descartava una possible pujada de tipus d’interès als EUA, però, a dia d’avui, la probabilitat sembla haver disminuït. Yellen podria moure el mercat a curt termini, però no oblidem que a falta d’una setmana, totes les mirades segueixen presents en el Brexit d’Anglaterra. El bo alemany a 10 anys segueix marcant mínims històrics, la cautela al mercat és palpable…

Categories: General Tags: