Home > General > En caiguda lliure

En caiguda lliure

14/06/2016

Encara que la setmana passada va començar amb bon sentiment durant els dos primers dies, els principals mercats de renda variable de la zona euro no van resistir i van ser castigats, per acabar mostrant un còmput setmanal negatiu. Cal destacar que la jornada de divendres va ser, amb escreix, la pitjor de totes. Aquest últim moviment posa en alerta tots els inversors, que veuen com els esdeveniments macro prenen més rellevància a mesura que s’acosten. En la part d’actius més conservadors, cal destacar la fortalesa del bo alemany. El bo a 10 anys alemany va seguir mostrant rendibilitats mínimes històriques, tancant la setmana en 0,02%. L’or també segueix mostrant fortalesa en els nivells de 1.250. Recordar que ens situem a un escàs dia de la reunió de la Reserva Federal i a 9 dies per a la votació del Brexit.

Categories: General Tags: