Home > General > Bones sensacions als selectius

Bones sensacions als selectius

08/06/2016

Durant la darrera sessió de dimarts, els selectius de les principals places europees presentaven un agradable aspecte verd en tancar en la seva majoria en positiu. Es tractava, així, de la segona jornada de la setmana alcista. Tot i això, el centre d’atenció dels inversors segueixen sent els esdeveniments polítics a Europa, i la possibilitat de pujada de tipus d’interès per part de la FED. A destacar que durant el dia d’avui el BCE començarà la compra de deute corporatiu en qualitat d’investment grade, fet que va ser anunciat en la penúltima reunió del BCE però posposada el passat dijous. En aquest context, les empreses, coneixedores de l’esdeveniment, van emetre durant el mes de maig un nou deute corporatiu per un import superior a 50.000 milions d’euros, una de les emissions més fortes de la història.

Categories: General Tags: