Home > General > Inici positiu de setmana

Inici positiu de setmana

07/06/2016

La setmana passada vam donar el tret de sortida a un mes de juny amb referències d’interès importants per als mercats. El tancament de maig va ser lleugerament a l’alça en els principals selectius europeus, tot i que els còmputs d’aquests mateixos mercats durant la setmana passada van mostrar una caiguda del  -2,6% de mitjana. Encara que les publicacions de dades macroeconòmiques segueixen aguantant el tipus (exceptuant l’última dada de creació de treball no agrícola als EUA), la incertesa s’apodera novament del mercat. Els inversors centraran la seva atenció en les cites polítiques a Europa (eleccions a Espanya, Brexit a Anglaterra), en la vaga de França contra la reforma laboral d’Hollande i la possible pujada de tipus en la pròxima reunió de la FED. Els actius sense risc com el Bund alemany a 10 anys van marcar els nivells de rendiment més baixos de la seva història en 0,067%. Es podria traduir en aversió al risc.

Categories: General Tags: