Home > General > Posem el fre a la renda variable

Posem el fre a la renda variable

09/06/2016

Les borses europees retrocedien durant la jornada de dimecres i aturaven, així, la bona tendència d’aquest inici de setmana. El preu del petroli, un dels justificants de les fortes davallades durant els primers mesos d’enguany quan cotitzava a mínims anuals, no és suficient per elevar els mercats de renda variable quan marca nous màxims en el 2016. També cal remarcar com els parquets europeus responien a la noticia rebuda a darrera hora de dimarts, quan el Banc Mundial va reduir de 2,9% la previsió de creixement per a aquest any fins als 2,4% actuals. La reunió de la FED de la propera setmana i la proximitat a la consulta del Brexit de Gran Bretanya segueixen aportant incertesa als mercats europeus. Haurem d’esperar a veure com es conclouen aquests esdeveniments per donar més claredat als inversors

Categories: General Tags: