Home > General > No tot el que comença bé acaba bé

No tot el que comença bé acaba bé

04/06/2016

L’última sessió de la setmana tanca amb un sentiment agredolç. I és que la jornada de divendres, els mercats de renda variable dels principals països de la zona euro van tancar en negatiu. El dia d’ahir, els selectius europeus obrien amb ganes d’alçar el vol. No obstant això, una de les dades més esperades de la setmana als Estats Units feia capgirar la bona trajectòria obtinguda fins al moment. La publicació de la creació de treball (no agrícola) dels EUA es situava entorn als 38.000 llocs nous de treball, per sota de les estimacions del consens i de les 123.000 del mes anterior. En el cas del selectiu espanyol, la caiguda superava el -1,50% llastrat sobretot per al sector financer. Aquesta setmana ni el BCE ni la reunió de l‘OPEP aconseguien animar el mercat, haurem d’esperar a nous estímuls. Sempre quedarà el cap de setmana…

Categories: General Tags: