Home > General > Increment de dividends a la banca americana

Increment de dividends a la banca americana

30/06/2021

Dia en positiu a les borses europees, amb l’Euro Stoxx-50 tancant lleugerament per sobre dels 4.100 punts, que suposava una variació diària a l’alça del 0,48%. El DAX va despuntar amb un ascens del 0,88% mentre altres índexs es van quedar enrere, com l’IBEX-35, que es va incrementar un 0,02%. Als Estats Units l’únic selectiu que corregia era el Russell-2000 amb una caiguda moderada, ja que la resta d’índexs cotitzaven lleugerament en verd.
Quant a indicadors macroeconòmics, un del més importants va ser l’índex de confiança del consumidor de The Conference Board, el qual es va mantenir optimista superant les expectatives del mercat i els resultats de l’anterior lectura. També va comparèixer Christine Lagarde, del BCE.
Com a notícia empresarial del dia destaquem que Facebook va superar per primera vegada un bilió de dòlars de capitalització després de la desestimació del cas antimonopoli que la Comissió Federal del Comerç havia impulsat contra l’empresa. D’altra banda, també cal remarcar la decisió de la majoria de bancs americans d’incrementar el seu dividend després d’haver superat amb solidesa els tests d’estrès de la Reserva Federal.
Respecte a l’evolució de la pandèmia, augmenta la preocupació envers al creixement de casos de Covid-19 de la variant Delta. Varis països estan endurint les restriccions de mobilitat amb el Regne Unit, ja que el país anglosaxó té un nivell de contagis similar al del mes de gener passat. Tanmateix, és necessari esmentar que l’increment del nivell d’hospitalitzacions no està sent tan rellevant gràcies a la immunització assolida a través de la vacunació.

Categories: General Tags: