Home > General > Europa reprèn les apreciacions en els seus selectius

Europa reprèn les apreciacions en els seus selectius

05/02/2020

El tema del coronavirus perd tirada a la premsa i el negativisme sembla esvair-se, com a mínim, temporalment. Les injeccions de capital per part del Banc Central Xinès per tal de pal·liar els efectes negatius en l’economia del coronavirus han calmat els nervis de diversos inversors. A més a més, les dades de l’ISM als Estats Units i dels PMI a Europa millorant les expectatives i l’última lectura han renovat les ganes d’augmentar les posicions en actius de risc. Europa aconsegueix esborrar el  territori negatiu en els selectius més representatius des de principis d’any exceptuant el CAC 40 francès, l’FTSE 100 en plenes negociacions amb la Unió Europea per la seva sortida d’acord amb el Brexit i l’Euro Stoxx 50. A l’altra banda de l’Atlàntic, els selectius de Wall Street arrancaven amb meridianes pujades, en què destacava la continuada apreciació de la díscola Tesla. Pel que fa als commodities, el petroli ha estat un dels actius més afectats, i a tancament de dimarts recollia una caiguda de més d’un 6% degut a les males perspectives de demanda per la part xinesa, mentre que ahir es tallava la caiguda del preu, que va arribar a estar per sota dels 54 $. A tancament de sessió europea, el tipus de canvi euro dòlar segueix mostrant fortalesa respecte a l’euro i se situa a nivells d’1,1042.

Categories: General Tags: