Home > General > Estabilitat al mercats

Estabilitat al mercats

17/07/2019

Dimarts va ser una jornada força estable als principals mercats. Recordem que estem en plena campanya de presentació de resultats corporatius del segon trimestre de l’any. Val a destacar la presentació de bancs com Goldman Sachs, JP Morgan i Wells Fargo, a més d’altres empreses com Alcoa, Angloamerican, Netflix, Ebay o Microsoft. Cal recordar que també haurem d’estar força atents a aquesta temporada de resultats ja que 80 de 500 companyies del S&P500 van comunicar que presentarien de manera més fluixa. A nivell macroeconòmic avui s’han donat a conèixer als Estats Units unes xifres fortes de vendes minoristes, producció industrial i habitatge. Aquest fet torna a posar en dubte les pròximes baixades de tipus d’interès per part de la Reserva Federal a finals de juliol. En aquest context la yield del Treasury a 10 anys ha tancat per sobre del 2,12% (la setmana passada els nivells assolits eren d’una yield d’1,95%). Del costat europeu, Alemanya va presentar una mala dada de confiança dels inversors. En aquest context l’eurodòlar es va situar a nivells de 1,1215. (L’USD es va enfortir respecte a l’euro). L’Ibex-35 es va voler apropar als 9.400 punts. Entre els valors més alcistes de la sessió van destacar Arcelor Mittal i Grifols. El sector financer va tancar amb alces. En canvi al sector utilities (altament regulat) Enagás, Naturgy, Endesa i Red Eléctrica van tancar en negatiu.

Categories: General Tags: