Home > General > Poc volum, poc moviment

Poc volum, poc moviment

05/07/2019

La jornada d’ahir es va caracteritzar per poc moviment i poc volum, principalment motivat perquè els mercat americans van romandre tancats amb motiu del Dia de la independència. Però que sigui una de les festivitats de més importància no significa que el seu president descansi i que mantingui inactiu Twitter. En la seva darrera intervenció, un cop aparcat el tema de la guerra comercial (provisionalment), ha procedit a reavivar la guerra de divises, acusant tant Europa com la Xina de ser “gran manipuladors de divises”. El mercat de divises es va mantenir força quiet. L’eurodòlar va cotitzar al voltant d’1,1250. Les yields o rendiments dels bons dels principals governs seguien baixant. En el cas del Bund 10 anys alemany, el seu rendiment es va acabar situant en -0,40%. (Un rendiment negatiu d’un actiu a 10 anys pràcticament per sota del tipus de facilitat de dipòsit.) Per avui els inversors posaran la seva mirada en el report d’ocupació del Estats Units. Xifres macroeconòmiques que seran bàsiques per a la Fed per prendre la seva decisió d’abaixar els tipus d’interès a final de més. El principals mercats europeus van tancar la sessió de manera pràcticament plana. Dins del selectiu espanyol, la tendència dels seus components va ser negativa, ja que pocs valors, com Telefónica o Inditex, hi van contribuir positivament. Enagas i Naturgy van ser dels valors més perjudicats.

Categories: General Tags: