Home > General > El Vell Continent inicia la setmana consolidant-se

El Vell Continent inicia la setmana consolidant-se

09/04/2019

La primera setmana del nou trimestre va resultar molt prolífica per als mercats de renda variable global i molts dels selectius europeus van arribar a revalorar-se com els americans, tenint en compte els comportaments des de principi d’any 2019. En una jornada amb poques notícies macroeconòmi­ques, es va viure un tancament dels selectius del Vell Continent mixt, en què el més castigat va ser l’IBEX-35, devaluant-se un 0,84% després que la setmana passada fos capaç d’incrementar el valor a nivells propers al 3%. Durant la nova setmana entrant, destacarà la reunió del Banc Central Europeu, en què no s’esperen gaires canvis respecte del discurs moderat que ha estat duent a terme Mario Draghi. Les negociacions del Brexit també segueixen en el punt de mira, a l’expectativa de novetats que puguin desencallar les negociacions i poder dur a terme la sortida de la Unió Europea. A l’altra banda de l’Atlàntic, cal destacar la publicació de les actes de la Reserva Federal i l’inici de la nova temporada de resultats empresarials als EUA. Els principals selectius de Wall Street iniciaven la setmana lleugerament a la baixa.

Categories: General Tags: