Home > General > Itàlia i la Comissió Europea encaixen les mans amb els pressupostos del 2019

Itàlia i la Comissió Europea encaixen les mans amb els pressupostos del 2019

20/12/2018

Un dels principals maldecaps per a Europa, els pressupostos sobre el dèficit del país transalpí, han trobat una treva a curt termini de cara al 2019 amb l’acord que s’ha dut a terme amb la Comissió Europea tot evitant el procediment disciplinari que havien amenaçat d’executar si no es modificaven els números. Aquest fet ha motivat que el FTSE MIB italià s’hagi revalorat un 1.64% . La resta de selectius europeus capdavanters ha aconseguit tancar la jornada també en positiu. A l’altra banda de l’Atlàntic els mercats de Wall Street obrien en verd a l’espera d’un to més tranquil pel que fa a les pujades de tipus d’interès de cara a l’any 2019.

Categories: General Tags: