Home > General > La Fed decep els inversors en renda variable

La Fed decep els inversors en renda variable

21/12/2018

Les declaracions del representat de la Fed, Jerome Powell, no van ser ben rebudes per part dels analistes borsaris, ja que després d’apujar el 0,25% tal com tothom s’esperava, va anunciar que de cara a l’any 2019 hi hauria dues apujades més i que no es deixaria influir per pressions externes com per exemple la de Donald Trump ni de cap tipus de gran empresa americana que s’està veient perjudicada per aquests augments dels interessos. L’efecte Fed, va arrossegar a una minoració de les valoracions dels mercats asiàtics, que per efecte contagi han acabant enduent-se també a Europa als números vermells. A destacar que el tipus de canvi eurodòlar s’ha apreciat arribant a 1,145 i els preus del petroli han tornat a disminuir.

Categories: General Tags: